[:en]2nd National Winner of Drug Free Campus[:id]UBL Juara Umum II Kampus Bersih Narkoba 2014 oleh BNN[:]

[:en]bersih narkoba 2014

logo BNNNational Narcotics Agency (BNN) Campus Free Drug Competition held in 2014 in coordination with the Ministry of Education and Culture (Kemendikbud).

Implementation of Campus Clean Drug Competition 2013 received considerable attention 27 Jabodetabek college because college is a major target of drug trafficking and abuse.

According to the Director of Public Participation BNN Brigadier General (Pol) Siswandi, with the destruction of the future of the youth, especially students, the nation and state of disarray. “That’s one of the goals of BNN hold this race, so the campus became a pioneer against drugs and to actively cope.
This competition began in May 2014 with a variety of criteria organized race to be the assessment of the jury.
With the election of Budi Luhur University became 2nd overall champion II, campus Budi Luhur showed great commitment to prevent and eliminate trafficking and drug abuse on campus.[:id]bersih narkoba 2014

logo BNNBADAN Narkotika Nasional (BNN) menggelar Lomba Kampus Bersih Narkoba 2014 berkoordinasi dengan Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan (Kemendikbud).

Pelaksanaan Lomba Kampus Bersih Narkoba 2013 mendapat perhatian yang besar 27  perguruan tinggi se-Jabodetabek karena perguruan tinggi merupakan sasaran utama peredaran dan penyalahgunaan narkoba.

Menurut Direktur Peran Serta Masyarakat BNN Brigjen (Pol) Siswandi, dengan hancurnya masa depan pemuda, khususnya mahasiswa, kehidupan berbangsa dan bernegara tentu porak poranda. “Itulah salah satu tujuan BNN melangsungkan lomba ini, agar kampus menjadi pelopor melawan narkoba dan berperan aktif menanggulanginya,

45296541042-logo_say_no_to_drugsLomba Kampus Bersih Narkoba 2014 dimulai sejak Mei 2014 dengan  berbagai kriteria perlombaan diselenggarakan untuk menjadi penilaian para juri.

Dengan terpilihnya Universitas Budi Luhur menjadi juara umum II, kampus Budi Luhur menunjukkan komitmen yang besar untuk mencegah dan menghapus peredaran dan penyalahgunaan narkotika di kampus.[:]