[:id]Seminar Japanese Series 2016 di UBL[:en]Japanese Seminar Series 2016 in UBL[:]

[:id]Universitas Budi Luhur bekerjasama dengan perusahaan multinasional Jepang, mengadakan acara Japanese Seminar Series. Seminar ini terselenggara berkat hubungan baik yang dimiliki Yayasan Pendidikan Budi Luhur Cakti dengan komunitas Jepang di Indonesia.

Seminar sangat berguna bagi mahasiswa untuk menambah wawasan di tingkat global  dan mengetahui apa peran perusahaan jepang di Indonesia ,

Tema besar yang diangkat pada seminar ini adalah The Role of Japan in Indonesia Infrastructure Development.

Bagi mahasiswa yang akan mengikuti seminar dapat menghubungi masing-masing program studi dan bagi alumni dapat menghubungi Bpk Budi di bagian karir dan alumni

Berikut adalah pembicara pada acara Japanese Seminar Series.

japanese-seminar

Save

Save[:en]Universitas Budi Luhur in collaboration with the Japanese multinational company, held a Japanese Seminar Series. The seminar was held because of to the good relations between Yayasan Pendidikan Budi Luhur  with Japanese community in Indonesia. The seminar was very useful for students to broaden on a global level and find out what role Japanese companies in Indonesia.

The big idea of the seminar is The Role of Japan in Indonesia Infrastructure Development.

For students who will attend the seminar can join each seminar and for alumni can contact Mr. Budi at the career and alumni

Here are the speakers at the event Japanese Seminar Series.

japanese-seminar[:]